Tama taitaapi olla viimeinen bloggaus talta puolelta maapalloa. Huomenna tehdaan pakkailut ja lauantaina hypataan lentokentalle vievaan junaan. Sitten alkaakin mukava reilun 31 tunnin kotimatka. Onneksi tehdaan vaihdot Hong Kongissa ja Frankfurtissa, niin saa edes vahan lepuutella hermoja. Koko ajan pienta jannitysta tuo mukanaan Islannin lahja maailmalle, jattimainen tuhkapilvi, joka nettilehtien mukaan on tulossa viikonloppuna taas vierailulle Suomen puolelle.

Jackie ja Matt on mita ilmeisemmin tykanny meista kovasti. Jackie muistuttaa jatkuvasti kuinka kiitollinen se on, etta tultiin niille, vaikka mehan tassa ilmaiseksi asutaan ja syodaan. Mekin ollaan viihdytty taalla Hornsbyssa tosi hyvin. Lukuunottamatta sita, etta valilla sisalla ei tunne varpaitaan, kun ne on niin jaassa.

Paivat on menny mielettoman nopeasti. Tosin kai ne menee, kun eilenkin saatoin Mattin toihin ja takaisin tullessa otin junan, joka kierteli ympari pitajaa ja kavi pyorahtamassa Sydneyssakin, jolloin 20 minuutin kotimatka muuttui reilun tunnin maisemajunailuksi. Mutta se oli vain kivaa; naki viela viimeisen kerran mm. oopperatalon, satamat ja tutut pilvenpiirtajat.

Apua, nettiaika loppuu, taa tulee takas Suomeen!!