Kaikkien sukulaisten, tuttavien ja tuntemattomien painostuksesta; tässä on teille blogi, joka seuraa Saijan reppureissua Australiaan ystävänsä Iinan kera.

 

Eli huomenna se alkaa. Puolilta päivin hypätään kaverin kyytiin ja suunnataan Vantaalle. Torstaiaamuna karataan lentokoneella kohti Amsterdamia, jossa vaihdetaan konetta ja nokka käännetään kohti Hong Kongia. Siellä asustellaan viikonloppu valmiiksi varatussa hotellissa ja maanantaina pamahdetaan Sydneyhin Australiaan. Siihen päättyi meidän suunnitelmat. Eikä itketä yhtään. Vielä.

 

Matkailut rajoittuu minun osalta muutaman tunnin oleiluun Tukholmassa ja Tallinnassa, enkä ole koskaan ollut lentokoneessa. Päätin siis aloittaa kevyesti matkustamalla toiselle puolelle maapalloa kolmeksi kuukaudeksi. Kuin pala kakkua, sanoi Saija, kun mualimalle lähti. Kakusta tulikin mieleen, että hyvää syntymäpäivää minä.

 

Rinkan sain tänään pakattua. Se painaa hieman reilun 10 kiloa. Todennäköisesti turhaa tavaraa on sopivasti liikaa ja silti takaraivossa kolkuttaa kivasti tunne siitä, että jotain oleellista unohtuu... Ja tosiaan tällä hetkellä ei todellakaan ole aikaa kirjoitella mihinkään blogiin. Jos meinaan valmistua vielä tämän kevään aikana terveyden- ja sairaanhoitajaksi, niin huomenna pitäisi palauttaa puoleen päivään mennessä terveydenhoitajan opinnäytetyö. Ei hätää, siihen on vielä 12 tuntia aikaa...