Tama viikko onkin menny rattoisasti. Ollaan mm. kayty rannalla lohoamassa, katsottu Alice in the Wonderland -elokuva maailman suurimmalta 3D-leffakankaalta, vierailtu Sydney Towerissa ihastelemassa upeita nakymia ja pyorahdetty Opera Housessa, joka tosin kuuluisuudestaan huolimatta oli aika mitaansanomaton. Joka turistin on kuitenkin kaytavan siella, joten onpahan sekin velvollisuus alta poissa.

 

Iina karkasi viikonlopuksi uudelleen surffaamaan, joten nyt saan toteuttaa niita intohimojani taalla Sydneyssa, mitka ei kiinnostaa ketaan muita. Moni varmasti tietaa, kuinka olen Japanihullutuksen myota kasvanut lahes sairaalloiseksi Asiafriikiksi. Olen siis koko illan viettanyt Chinatownissa! Ah, tata upeutta. Kaikki ne kauniit ja komeat kiinalaiset, japanilaiset ja korealaiset...  Ihanat ja halvat kraasakaupat... Joka puolella leijuva riisin ja nuudeleiden tuoksu... Nam, oon niin kotonani. Kavin asken syomassa elamani isoimman seafood & mixed vegetables noodle soupin, joka maistui taivaalle, mutta jaksoin syoda siita ehka kolmasosan. Iltapalaksi kavin hakemassa melon caken ja red pean breadin (Tama ei oikeasti kiinnosta varmaan ketaan muuta kuin Sonjaa, meidan toista Aasiafania). Asken loysin sellaisen kujan, joka oli taynna kaikki kiinalaisia ravintoloita ja koruja. Se tunnelma oli kuin suoraan Hong Kongin kaduilta! Huomenna uudestaan!

 

Huomenna taytyy myos kayda katsastamassa pari Chinatownin kirjastoa, joka saattaa tukea rakasta harrastustani, japanilaisten sarjakuvien eli mangojen lukemista, hieman eri tasolla kuin Suomen kirjastot. Todennakoisesti pyorryn, kun naen ne mangahyllyt. Samoin taytyy kiertaa pari sarjakuvakauppaa ja kiinalaisia vaatekauppoja. Apua, tietokoneaika loppuu! Se on menoa!