Brisbanesta suunnattiin Surfers Paradise nimiseen paikkaan. Siis oikeasti, kuka nimeaa kaupungin surffarin unelmaksi... Ellei... Kylla, se on koko kansan turistirysa! Koko kaupunki eli pelkalla turismilla. Siella oli melkein yhta paljon pilvenpiirtajia kuin Sydneyssa ja ne kaikki oli hotelleja! Siis kamoon! Meidan pysakkina se tosin toimi hyvin. Loikoiltiin upealla rannalla. Oli ihanaa myos tavata monen viikon jalkeen Yvonne, jonka kanssa oltiin toissa farmilla Millaa Millaassa ja reissattiin Cairnsissa.

 

Parin paivan loikoilun jalkeen siirryttiin pari tuntia etelaan pain ja talla kertaa ollaan nuorten reissaajien suosimassa kohteessa, Byron Bayssa. Yllattavaa kylla, tama olikin pieni kaupunki, jonka ajanviettotarjonta rajoittuu mahtavilla rannoilla lohoilyyn tai juhlimiseen. Nukkumisesta on turha haaveilla ennen hostellin maaraamaa hiljaisuutta. Saatiin viime yona kuunnella melkein puoleen yohon asti kahden herrasmiehen humalaista laulua, joka raikas koko hostellissa. Kiitti. Me ollaan vain kiltisti hankittu viela viime hetken rusketusta.

 

Keskiviikkona tehdaan paluu Sydneyyn! Siella mennaan viimeiseen tyopaikkaamme. Asutaan aidin ja aikuisen pojan kanssa Hornsbyssa puolen tunnin paassa Sydneysta. Autetaan sen vammaisen pojan hoidossa tai jotain sellaista, kun silla tadilla on kiireita jonkun festivaalin jarjestamisessa. Tai jotain. Mutta ilmainen ruoka ja majoitus olisi taas tarjolla, jei!

 

Enaa kolme viikkoa jaljella. Itkea vai nauraa?