Surffausviikonloppu oli upea! Asuttiin jossain keskella ei-mitaan jarjettoman upean hiekkarannan vieressa. Surffaus on aika haasteellista, mutta vaikeinta oli kantaa surffilautaa (ne on naurettavan painavia) ja pukeutua markapukuun (ne on nihkeita ja kireita). Onnistuin muutaman kerran ratsastamaan aallolla; sita upeaa tunnetta on vaikea kuvailla sanoin. Nyt on olo entista punakampi ja hiekkaa loytyy joka roorista, mutta ollaan muutamaa eksoottista kokemusta ja paria facebook-tuttua rikkaampia!

 

Sunnuntai-iltana tultiin takaisin Sydneyyn ilman minkaanlaista tietoa majapaikasta. Suunnistettiin ympari kaupunkia etsimassa hostelleja ja nyt loydettiinkin ihan kiva Maze Backpackers, johon buukattiin sangyt itsellemme perjantaille asti yhteisesta huoneesta parin englesmannin kanssa. Se on keskustan lahella, joten tanaan jatkettiin niiden Sydneyn turistinahtavyyksien kiertelemista, missa ei viime viikolla ehditty kaymaan. Kaytiin tanaan mm. Sydney Wildlifessa, jossa tavattiin koaloja, kenguruita ja krokotiili.

 

Toiden suhteen on tapahtunu pienta edistysta. Nyt meilla olisi varma paikka toisella puolella koko pirun pienta Australiaa eraalla farmilla Cairnsin lahella, jossa saataisi majoitus ja ruuat vastineeksi pienesta avustuksesta farmilla. Katsellaan nyt viela ainakin tama viikko Sydneyssa, kun olisi pienia mahdollisuuksia myos ihan palkalliseen tyohon... Huomenna meinattiin lahtea kollimaan Bondai Beachille. Aurinkoa on luvattua vain 27 C, joten taytyy ottaa pitkahihainen paita mukaan, ettei paase palelemaan (Jos ette Suomen jaatavan ilmaston johdosta aiheutuneiden aivosolujen jaatymisten vuoksi tajunnut, tama oli sarkasmia, BUAHAH!).